HTML

hello bello

Most itt vagyunk / We are in: Saigon / Budapest

Friss topikok

Címkék

2009.02.26. 07:02 szereenke

KL ket het utan

Vince multkor ott hagyta abba hogy en meseljek a kiskutya-kismacskarol, igaz hogy roluk keszult a legtobb malajziai fotom, viszont amig kivalogatom oket addig nezzetek Pandaur felveteleit itt: http://www.facebook.com/home.php?#/photos.php?id=1656983997
Most csak annyit hogy 2 nap utan rajottek hogy mi is itt lakunk es azota minden reggel bejonnek a szobankba ebreszteni ha nem kelunk fel eleg koran magunktol. A kutya kedvence a ventillator, a cicae pedig a nejlonzacsko, de erdeklik a kislemezek is. Szoval szuper edesek es imadjuk oket, de errol Bonifacnak egy szot se.


 

Az allatokon kivul itt laknak meg a hazigazdaink es a hazvezetono is akiket egyre jobban megszerettunk ahogy telik az ido, bar eleinte sok furcsasag volt ebben a szituacioban. Egyreszt az hogy egy idegen hazasparhoz koltoztunk be (meg akkor is ha egy ikerhazuk van ahol szinte teljes a szeparacionk), kozben a pasi  (Scott) a leendo fonokom is, vagy legalabbis munkaadom, akivel egesz kemeny huzakodas ment a feltetelekrol (Vince szerint valojaban egyhetes folyamatos interjuztatas folyt a baratsagosnak tuno vacsorak alkalmaval), szoval kicsit keverednek a szerepek, egyszerre vagyunk vendegek, munkatarsak, es egyre inkabb haverok is. Egy ideig szerintem kolcsonos volt a bizalmatlankodas es tapogatozas, nekem pl. gyanus volt a bentlakasos hazvezetono-koncepcio kisse gyarmatositott hangulata, aztan valahogy atlendultunk ezen es egyre baratsagosabb lett a legkor, egyik este peldaul mar annyira ellazultak ket uveg bor utan hogy idiota tancikalasba kezdtek a konyhajukban. A hazvezetonorol meg kiderult hogy minden vagya volt hogy malajziaba johessen filippino foldrol,  eleg lazan tartjak es igazabol sajat otlete hogy ket naponta lesuvickolja az autoikat,  ok sem ertik igazan miert csinalja.

Mikor eljottunk otthonrol abban a hitben hagytunk mindenkit hogy Borneo lesz a vegallomas, ami persze meg nem kizart, de egyre kevesbe valoszinu.
Eredetileg csak 3 ejszakarol volt szo Kuala Lumpurban, es meg is volt a jegyunk tovabb, de aztan kiderult hogy jon egy projekt amit mar csinaljak is, aztan elhuzodotott a 3D, aztan megint atraktak a fenyelest.....es most ott tartunk hogy lassan 2 hete itt lakunk. Scott biztositott rola hogy nagyon rendes es csendes vendegek vagyunk es egyaltalan nem zavarjuk oket, de ha belegondolok megis eleg abszurd az egesz. Lassan csaladtagokka valunk ket hete meg nem is ismert embereknel. Viszont nagyon jo erzes hogy maris van valaki a varosban akire biztosan szamithatunk ha valami baj van.
A munkaval kapcsolatban meg az latszik hogy ahhoz tul rendszeres hogy ide oda repuljek minden honapban, es persze ez nem lenne tul olcso sem, viszont nem lenne jo elveszteni ezt a lehetoseget mert eleg jo helynek tunik es nincs is olyan rengeteg munka (havi 10 munkanaprol van szo egyelore) Szoval ugy tunik erdemes itt maradnunk KL-ban es inkabb neha utazni egzotikusabb helyekre, bar egyelore meg ezt sem unjuk olyan rettenetesen.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hellobello.blog.hu/api/trackback/id/tr51966744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amiano 2009.02.26. 21:28:01

A zacskósmacska a legnagyobb király.Tessék neki nevet adni, és még több fotót kérek. rulez!

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2009.02.27. 18:06:28

soha egzotikátlanabb helyet mint kuala lumpur

Blökibazár.hu · http://blokibazar.hu 2009.02.27. 18:18:10

Heheeejjj! Óvatosan, mostantól figyelek!

moby2 2009.03.05. 20:49:47

az van hogy itt ulok a siralyban amugy is felfokozott tudatallapotban es annyira jo volt olvasni ezt a postot h nem is tudom mitevo legyek. hat igy megy ez, es en mar megtapasztaltam ezt a szitut 18 evesen es nekem sem jott rosszul, szal akkor ezt megerdemeltetek es megdolgoztatok erte elore, ez mar a bankban volt, ps. kiscica a zacskoban az is nekem volt meg elobb, ez minden, a tobbi nem nekem volt meg elobb
süti beállítások módosítása